Kensington A1000 asztalhoz rögzíthető teleszkópos videókonferencia állvány

15.999 Ft

A Kensington A1000 teleszkópos asztali tartókar professzionális megoldást kínál mikrofon, webkamera és világítási rendszerek rögzítéséhez. Tökéletes kiegészítő egy professzionális és jól szervezett videokonferencia munkakörnyezet kialakításához. A 360°-ban forgó és 508 – 762 mm magasság között állítható kar számos lehetőséget kínál a mikrofon és webkamera beállításához. A kábelrendező klippek rendezetten vezetik el a vezetékeket a munkaasztalról. Próbáld ki a Kensington professzionális videokonferencia termékcsaládját és könnyen használható applikációját, hogy több idő jusson a csapatmunkára és ne kelljen foglalkozni az online megbeszélésekkel kapcsolatos problémamegoldással.
Sokoldalú megoldás mikrofon, webkamera és világítási rendszer rögzítéséhez (3/8” és 1/4” – 5/8” két méretű rögzítőbilinccsel)
508 – 762mm között változtatható magasság
A kábelrendező segít a kábelek elvezetésében és rendezett munkafelület biztosít
Széleskörű beállítási és pozícionálási lehetőséggel a webkamerák és világítás számára a tökéletes kameraszög kiválasztásához.
12.7 – 88.9mm vastag asztallap széléhez rögzíthető; a C-bilincses rögzítés stabil és helytakarékos megoldást biztosít
Professzionális videokonferencia munkaállomás létrehozásához kombináld Kensington W2000 webkamerával és L1000 LED körlámpával
Megfelel a MIL-STD-810H 504.3 szabványnak, így fertőtlenítő anyagok használatával is tisztítható károsodás nélkül

Kensington A1000 asztalhoz rögzíthető teleszkópos videókonferencia állvány

Kensington A1000 asztalhoz rögzíthető teleszkópos videókonferencia állvány