Leitz Office A3 vágógép

48.542 Ft

A Leitz Precision Office A3 papírvágó tökéletes általános irodai használatra, papír, címkék, fólia, fényképek, laminált anyagok és kartonlap vágásához.
Ez a nagy teljesítményű és robusztus irodai papírvágó könnyedén, gyorsan és precízen vág akár 15 A3-as (80 g/m2) papírlapot is. Egyedülálló EdgeGlow technológiával, amely megvilágítja a vágás helyét a jobb láthatóság és a maximális pontosság érdekében.
Az átlátszó, kézi papírleszorító biztosan rögzíti a papírt, míg az ergonomikus fogantyú kényelmes és könnyű vágást biztosít. Sima, üveg munkafelület a lapok gyors és egyszerű igazításához. A védőlemez teljes védelmet nyújt a vágás során, míg a vágókés biztonsági zár lezárva tartja a vágókést, ha nincs használatban.
Ez a kiváló minőségű, rozsdamentes acél pengével, masszív munkafelülettel és 5 év garanciával rendelkező A3 papírvágó hosszú éveken át pontos vágást biztosít.
Nagy teljesítményű és robusztus A3 méretű papírvágó ideális általános irodai használatra
A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült kés akár 15 papírlap (80 g-os) vagy egyéb anyagok, például címke, fólia, fénykép, laminált anyag és karton vágására is alkalmas
Az egyedülálló EdgeGlow fény megvilágítja a vágás helyét a jobb láthatóság és maximális pontosság érdekében
Az ergonomikus markolat könnyed és pontos vágást biztosít minden alkalommal
Az átlátszó kézi papírleszorító biztonságosan a helyén tartja a lapokat
Szuper sima üveg munkafelület egyszerű metrikus rácsvonalakkal, szögjelölésekkel és pontos vonalzókkal a könnyű lapigazítás érdekében
Masszív, műanyag talp csúszásgátló gumi elemekkel a biztonság és stabilitás érdekében
A védőlemez teljes védelmet nyújt a vágás során, míg a vágókés biztonsági zár lezárva tartja a pengét, ha nincs használatban.
Kiváló minőségű Leitz papírvágó 5 év garanciával (kivéve normál kopó alkatrészek és kiegészítők)

Leitz Office A3 vágógép

Leitz Office A3 vágógép